• OSMANAĞA MAH.HALİTAĞA CAD.FUAT BEY İŞHANI NO:11 KAT 4
  • Telefon: 0505 312 29 37
  • 0216 349 25 13

2024 KPSS-B MEMURLUK KURSU

KURSLARIMIZ

  • OSMANAĞA MAH.HALİTAĞA CAD.FUAT BEY İŞHANI NO:11 KAT 4
  • 0 (505) 312-2937
  • 0 (216) 349-2513

E-Bülten

2024 KPSS-B MEMURLUK KURSU

20 YILLIK KPSS TECRÜBELİ KADRO 

-Yargı Yayınları Konu Anlatımlı Modüler Set ve Modüler Set Soru Bankaları

Türkiye Geneli Deneme Sınavları

-Matematik seviye sınıfları 

-Sıfır Matematik grupları

-Genel tekrarlar

-Birebir soru çözümü

-Sınav öncesi ve sonrası rehberlik hizmetleri

-Tercih danışmanlığı

-Yüksek başarı oranı

TECRÜBELİ ÖĞRETMEN KADROMUZ

Türkçe: Hülya Çelebi-Eren Özkaralı

Matematik:Erhan Yunus Demir-Hami Yakar

Geometri:İsmet Özbay

Tarih:Şahin Kaya-Ömer Sevük

Coğrafya:Serdar Özlü

Vatandaşlık:Şahin Kaya

 

KAZANMA GARANTİLİ 

2023-2024 KPSS-B GRUBU MEMURLUK KURS PROGRAMLARIMIZ

 

HAFTA İÇİ ÖĞLEN

G.KÜLTÜR+G. YETENEK KPSS KURSU (HIZLANDIRMA SON GRUP)

Başlama Tarihi

11 MART 2024

Toplam Ders

240 SAAT DERS+200 SAAT ETÜD+GENEL TEKRAR+DENEME+SORU KAMPI

Ders Günleri

PAZARTESİ-ÇARŞAMBA-PERŞEMBE

Ders saatleri

13.40-16.50  (4 DERS SAATİ)

Peşin   Ücret

 16.000 TL

Taksitli Ücret

 18.000 TL(8 TAKSİT)

 

HAFTA İÇİ AKŞAM

 G.KÜLTÜR + G. YETENEK KPSS KURSU 

Başlama Tarihi

13 KASIM 2023

Toplam Ders

320 Saat Ders+300 Saat Etüd+Genel Tekrar+Deneme+Soru Kampı

Ders Günleri

PAZARTESİ-ÇARŞAMBA

Ders saatleri

19.00 - 22.00

Peşin Ücret

 18.000 TL

Taksitli Ücret

 20.000 TL(10 TAKSİT)

 

Kadıköy Yargı Akademi 20 yıllık tecrübeli öğretmen kadrosu ve yüksek başarı oranıyla kpss hazırlık sürecinde en çok tercih edilen en iyi kpss kursu olma özelliğine sahiptir. Kpss hazırlıkta Türkiye'nin önde gelen yayınlarından olan Yargı Yayınları ve tecrübeli öğretmen kadrosuyla sizi sınavlara eksiksiz hazırlayarak sınavlarda en yüksek başarı oranınıyla kazanmanızda yanınızdayız.

 

KPSS-B  MEMURLUK Grubu Kadrolar

KPSS - B GRUBU KADROLAR
KPSS - A kadroları dışındaki her kadro KPSS - B kadrosudur. Yani, müfettiş, uzman, denetmen ve kontrolör yardımcılığı ile kaymakam adaylığı kadroları dışındaki her kadro KPSS - B kadrosudur. Bu çerçe­vede, mühendis,diyetisyen, fizyoterapist, hemşire, ebe , tekniker, teknisyen, memur, psikolog, mimar, veteriner, hizmetli memur vb. tüm kadrolar KPSS - B kadrolardır.

B GRUBU MEMURLUK KADROLAR İÇİN TERCİH ALINMASI
Lisans ile ön lisans ve ortaöğretim mezunları için yapılacak olan KPSS sonuçlarının açıklanmasından sonra B grubu kadrolar için ÖSYM tarafından bir tercih kılavuzu yayınlanmaktadır. Adaylar, tercih kılavuzunda yer alacak yönteme göre tercihlerini İnternet ara­cılığıyla yapacaklardır. Adaylar tercih­lerini, sınava girdikleri öğrenim düzeyindeki kadro ve/veya sözleşmeli pozisyonlar arasından yapmak zorundadırlar.

B GRUBU MEMURLUK KADROLARA YERLEŞTİRME
Adaylar, ÖSYM tarafından B grubu kadrolara; puanları, tercihleri ve kadro sayıları göz önünde tutulmak suretiyle yerleş­tirilecektir. Yerleştirme işlemlerine son başvuru tarihi itibarıyla sınava girdikle­ri öğrenim düzeyinde mezun durumda olmayan adayların kamu kurum ve ku­ruluşlarınca ataması yapılmayacaktır.

Yerleştirme İşlemleri İle ilgili kurallar tercih kılavuzunda yer alacaktır. Yerleştirme işlemlerinde aynı puanı alan adaylar arasından diploma tarihi itibarıyla önce mezun olmuş olana, bunun aynı olması hâlinde yaşı büyük olana öncelik tanınmaktadır. Yerleştirmede adayların ÖSYM'ye İnternet yoluyla gönderdiği bilgiler esas alınmakta­dır. Yerleştirme sonuçları ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına, adaylara ve Devlet Personel Başkanlığına İnternet yoluyla elektronik ortamda bildi­rilmektedir.

 

                            KADIKÖY YARGI AKADEMİ HAKKINDA 

Kadıköy Yargı Akademi, 2004 yılından beridir Kpss ,Dgs ve Ales alanında eğitim veren sınavlarda uzmanlaşmış öğretmen kadrosuyla İstanbul'da en iyi ve iddialı Kpss Kursu ,Dgs Kursu ve Ales Kursu olma özelliğine sahiptir.

Kadıköy Yargı Akademi,öğrencilerine sınav kazandırmayı ve öğrencilerinin sınavlarda en iyi puan almalarını prensip edinmiş bir kadro ile yıllardır Kpss ,Dgs ve Ales alanında yüzlerce öğrencisinin sınav kazanmasına katkı sağlayan kurs olma özelliğine sahiptir.

Kadıköy Yargı Akademi, Kpss , Ales ve Dgs hazırlıkta uzmanlaşmış kadro ile sınav sistemine uygun eğitim vererek her yıl sınavlarda bir çok birebir soru isabet ettirmeyi başarmış ve öğrencilerinin sınavlarda yüksek başarı kazanmasında katkı sağlayan kurs olma özelliğine sahiptir

Kadıköy Yargı Akademi, öğrenci ve başarı odaklı eğitim anlayışıyla, tecrübeli kadrosuyla öğrencilerine en iyi eğitim vermeyi,öğrencilerini sınavlara en iyi şekilde eksiksiz şekilde hazırlamayı amaç edinmiş bir kadroyla eğitim faaliyetine her yıl daha fazla başarıyı ekleyerek İstanbul'da Kpss Kursları, Dgs Kursları ve Ales Kursları alanında önde gelen kurs olmayı başabilmiştir.

Kadıköy Yargı Akademi,İstanbul'da Kpss, Ales ve Dgs'de daha fazla ders saati eğitim vererek ,daha fazla etüt ve genel tekrar yaparak, daha fazla test vererek öğrencilerini sınavlara en iyi şekilde hazırlayıp,sınavlarda en yüksek başarıyı sağlamaları konusunda her zaman öğrencilerine destek olmuştur. 

Kadıköy Yargı Akademi,yıllardır Kpss, Ales ve Dgs alanında ders veren tecrübeli kadrosuyla,kaliteli eğitimiyle ve yüksek başarı oranıyla adını İstanbul'da duyurmayı başarmış bir kurs olma özelliğine sahiptir.

Kadıköy Yargı Akademi, Kpss, Dgs, Ales alanında geçmiş dönemlerde gelen başarılı olmuş, kursumuzdan eğitim kalitesinden ve kadrosundan memnun kalmış öğrencilerimiz tarafından tavsiye edilmesi sebebiyle sadece Kadıköy veya Anadolu Yakası'ndan değil, İstanbul'da Avrupa Yakası'nda da Beşiktaş , Şişli, Mecidiyeköy, Sarıyer, Levent, Fatih, Esenler, Eminönü gibi bölgelerden gelen öğrencilere sahip İstanbul genelinde tanınmışlığa sahip kurstur.

 

WhatsApp